Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem müködik a smart...

Miért nem müködik a smart funkció és miért tüntek el a legfontosabb beállitások?

Figyelt kérdés
Philips tévém van, újratelepítettem, mert használtan lett véve és hátha állitgatak rajta sok mindent most nem müködik a smart funkció és a beállitásoknál csak olyan van, hogy vendég beállitésok. Ez miért van mit csináljak? Segítsetep pls nagyon fontos lenne.

2016. dec. 23. 09:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én mindenképp okostévét akarnák a telefon kéűernyőtükrözés miatt meg a youtube meg ilyesmik miatt.
2016. dec. 25. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Telefonképernyő tükrözést nem sok smart tévé csinál jól. A nagyobb része egyszerűen nem kompatibilis a telóval, egy két kivétellel, pl LG tévé LG telóval, de az se akármelyik.
2016. dec. 26. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Az egyedüli jó stabil tükrözés amit láttam valaha az az Apple TV iPhone páros, az Airplay funkcióval. De ahhoz se kell okos tévé. Androidos telóra pedig nincs igazi jó megoldás.
2016. dec. 26. 08:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült evvel tükröznöm cska egy nagyon picit késik
2016. dec. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!