Hol lehet új videómagnót venni magyarországon?
Itt van a Millenium music centerem:
És videomagnót nem sikerült be linkelned.
Sokan azt mondják ne foglalkozzak az ilyen hifikkel:
Rossz hangminőség, rossz hangfalakkal.
Szerinted is a Millenium mn 9644 hifit Samsung gyártotta?
Nekem rá volt írva a dobozára hogy Millenium és Samsung, és Samsung márka szervizbe küldtek javíttatni.
Szerinted az Elta hifik jók?
Nekem ilyen volt: [link] nagyon jó hangfa volt, főleg régi Orion hangfallal.
Csak már nincs meg, és nem tudom a típusát a letöltött fényképről. Te tudod a típusát?
"És videomagnót nem sikerült be linkelned."
Igen, mert a Gyakorikérdések rendszere nem igazán boldogul az URL-ekkel. ;(
"Sokan azt mondják ne foglalkozzak az ilyen hifikkel:"
És igazuk is van. Ha a minőségi zenehallgatás a cél:
* mini-hifikkel
* nem nagy múlttal rendelkező, kifejezetten konzumer eszközök összeszerelésre szakosodott gyártókkal
nem érdemes foglalkozni.
"Szerinted is a Millenium mn 9644 hifit Samsung gyártotta?"
Franc tudja. Talán a nyomtaott áramköri lapján/IC-jein több információ található erről.
"rá volt írva a dobozára hogy Millenium és Samsung"
Akkor feltehetőleg igen.
"Szerinted az Elta hifik jók?"
Nézd meg a weboldalukat, mivel foglalkoznak:
háztartási eszközök, hordozható rádiósmagnók, minihifik - terméktámogatás nuku. Nincs nagy múltjuk a fejlesztés területén, ázsiai ("occó kinai") cuccokat importálnak:
"Csak már nincs meg, és nem tudom a típusát a letöltött fényképről. Te tudod a típusát?"
Érdeklődd meg tőlük:
elta@elta.de
A Millenium hifimre is érted, nem érdemes foglalkozni vele?
Van egy videomagnóm, aminek sok hibája van, kazettát nem mindig veszi be és ki se adja mindig, LP némelyik kazetta fut ugrál a kép, másik magnóba tökéletesen lejátssza, valamelyiket LP kazettát meg lejátssza szépen az enyém is, már annyiszor meg pucoltam a fejeket stb, nem tudom meg számolni a 2 kezemen, meg búg a videomagnó mikkor nem működik be fogadja a kazettát vagy ki adja és ki kapcsol, meg az egyik gombja nem mindig működött, aztán meg ez történ a gombbal: [link]
Letört a gombja, szerinted visszatudják forraszt-tani a szervizbe a letörött gombot?
Sajnos a távirányítóján se működik rendesen a gombok, hiába raktam bele új elemeket.
"A Millenium hifimre is érted, nem érdemes foglalkozni vele?"
Értelmezed is amit írok?
Minihifiről van szó? Igen.
Nem nagy múlttal rendelkező, kifejezetten konzumer eszközök összeszerelésre szakosodott gyártóról van szó? Igen.
Akkor - ha minőségi zenehallgatás a cél - nem érdemes foglalkozni vele.
"Letört a gombja, szerinted visszatudják forraszt-tani a szervizbe a letörött gombot?"
A forrasztás ehhez gyenge. Inkább kiszerelik a gombot és újat tesznek a helyére - már ha van cseredarab.
Pedig mások azt írták érdemes foglalkozni a Millenium hifimmel, mert jobb minőségű hangfal is jár hozzá mint az újakhoz.
Ja és a videomagnóm rongálja a szalag végét.
Nem tudom hogy tud valamelyik kazettát szépen lejátszani valamelyiket meg fut ugrál a kép el megy a kép torz hang lesz, rokonomnál meg szépen lejátssza azokat a kazettákat is amelyik nálam hibásan játssza le.
Pedig saját felvételeimről van szó, de rokonomét is ki próbáltam :(
Yamada márkáról mi a véleményed?
Nekem van 2 db Yamada 5.1-s házimozim.
Genius márkáról mi a véleményed?
Van nekem 2 db 2.1 szettem, nagyon jó minőségű, konyha ajtó is rezeg, meg a konyha asztal is ha rá adok kis kakaót.
"Akkor - ha minőségi zenehallgatás a cél - nem érdemes foglalkozni vele"
Akkor milyen hifit érdemes venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!