Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A citromsárga gomb a távirányí...

A citromsárga gomb a távirányító legalján milyen szerepet tölt be?

Figyelt kérdés
Van egy Blaupunkt LED TV-m, semmi extra csak 720P, 32" stb, és van egy citromsárga gomb a távirányító legalján, alatta egy 3D felirat.A kérdésem az hogy ez milyen szerepet tölt be? Töltöttem le 3D videókat a youtube-on de nem lehet átállítani. Blue-Ray 3D filmekkel is próbálkoztam de azzal se csinál semmit.Apósom is vett egy Sharp Aquos 49" LED TV-t amin szintén rajta van ez a gomb evvel a felirattal de az sem csinál semmit. Mellesleg tisztában vagyok vele hogy nem 3D képes se a Sharp, se az én Blaupunktom,de akkor mi volt a céljuk ezzel a gyártóknak?

2016. dec. 16. 10:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

[link]

Erről a TV-ről lenne szó csak hófehér design-ba. Habár ez mellékes.

2016. dec. 16. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a távirányítója több tipusnak... masik tipusú modellnél valoszinuleg van funkciója
2016. dec. 16. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
De piros, zöld stb szinű nincs?
2016. dec. 16. 11:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen azt észrevettem hogy a Sharp távirányítója jó az én TV-mhez és vissza fele is ugyan úgy működik.Vagyis az én blaupunktomé jó a Sharp-hoz.Na de hogy egy 150.000FT.-os TV-n is fel van tüntetve és semmire sem jó. Azt megértem hogy az én 60.000FT-os tévémen ez semmi de hogy azon se. Valahogy biztos elő lehet hívni ezt a tulajdonságot. Esetleg más formátumban pl. MKV filmeknél lehet hogy működne?
2016. dec. 16. 11:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Természetesen van. Piros, zöld,sárga,kék. Viszont a sárga gomb alatt szépen ki van alakítva ez a 3D felirat. Szép design-os.:)
2016. dec. 16. 11:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Szóval okkal került ide.
2016. dec. 16. 11:08
 7/14 A kérdező kommentje:

[link]

Itt látható kinagyítva.

2016. dec. 16. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak a gyártók minden típushoz külön távirányítót gyártani.

Ugyanez a távirányító van a 3D képes tv-khez is.

2016. dec. 16. 11:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már 2. hsz-mben én is leírtam, ugyanez a táviranyítója a 3D-és verzióknak is, te semmit nem tudsz vele kezdeni
2016. dec. 16. 11:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne kínlódjak tovább a 3D technológiával? Végül is 3D nélkül is tökéletesen megfelel, csak fogalmam sem volt róla mit akar ez itt jelenteni. Gondoltam letöltök valamit és képes lesz hasonló konvertálásra mint a KMPlayer.Hálásan köszönöm a válaszokat. Idővel lehet mégis begyüjtök egy kis pénzt egy 3D tévére..:)
2016. dec. 16. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!