Raphez milyen jó minőségű stúdió mikrofont ajánlotok?
Szeretném felvenni a zenéim, nem akarok sztár lenni inkább csak magamnak, de nem szeretnék gagyit csinálni. Pár zenét már csináltam sima headset mikivel, van olyan "stílus" amivel elmegy, de itt is érződik már hogy nem olyan a hangom mint élőben, mikor pedig másféle képen szeretném rappelni, akkor már nagyon érződik hogy nem tolja ki azokat a mélyebb hangtartományokat.
Nem akarok borzalmasan sokat rászánni, de tisztában vagyok hogy ezek 20-50 között benne vannak. Egy olyan 30-at szeretnék rászánni körülbelül, de mindenképp minőségi mikrofont szeretnék venni, ami könnyen használható, mert sajna ehhez nem túlzottan értek.
Illetve még kérdésem lenne hogy ezek utólag milyen programmal szükséges feljavítani, hogyan, ez bonyolult dolog vagy csak rá kell dobni pár "effektet" beállítani pár dolgot egyszer és kész?
Nyílván nem epic studió szintre gondolok, de ezt kitalálhattad volna. Simán van egy gépem, vannak szövegeim és felakarom venni magamnak jó minőségben.
Egy régebbi kérdésnél ezt ajánlották: [link]
Nekem mindegy milyen a bemenet csak legyen gépemen. Írtam hogy könnyen használható legyen mert nem értek hozzá.
Inkább neked kéne értened, mi a gond...
A keverő azért kell, hogy hogy normális kivezérlésed legyen, ugyanakkor az alapodat is tudd hallgatni... Erősítő meg egész egyszerűen azért kell, hogy vonal szintet kapj mikrofon helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!