New Nintendo 3DS-t szeretnék kérni karácsonyra. Áraznak-e le valahol?
Ahogy a fentiekben írtam, New 3Ds-t szeretnék kérni.. Még nem volt ekkora összegű kérésem a szüleimtől, de régóta vágyom rá, gondoltam rákérdezek náluk.
Én is és ők is sokallják az árat, és lássuk be, jobban hajlanának rá, ha akár 15-20%-al olcsóbb lenne.
Nem tudjátok, hogy ha áraznak le ilyen terméket, akkor hol, és mikor?
A válaszokat/véleményeteket köszi! Sokat segítenek:)
Sajnos nem tudok konkrét leárazásról, de érdemes mindenfelé nézelődni, mert előfordulhat ilyesmi.
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani? Csak mert ha nem a Hyrule Warriors Legends-szel, a Monster Hunter 4 Ultimate-tel, a Xenoblade Chronicles 3D-vel, valamelyik SNES játékkal, vagy a Binding of Isaac Rebirth-tel, akkor nem sokban rosszabb egy régi modell vagy akár egy 2DS, de lényegesen olcsóbban lehet találni.
Köszönöm a válaszod!
Gondoltam rá, de mégis csak ez újabb konzol, és előreláthatólag nem lesz újabb DS a következő 2-3 évben (remélhetőleg)
Ezért gondoltam a New 3DS-re.
De még nézelődök!
Sosem lehet tudni.
Egyébként márciusban jelenik meg a Switch, ami egyszerre lesz a Nintendonak kézi és otthoni konzolja is, és bár tudunk még pár játékról, ami meg fog jelenni 3DS-re, nagy valószínűséggel egyre inkább a Switch fogja kapni a figyelmet, és idővel fel is váltja teljesen a 3DS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!