Dvickee kérdése:
LG 42LA6130 hogy tudom a netre csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
LG 42LA6130 típusú okos tv m van. Gondoltam ha már okos, használjuk ki. Összekötöttem a routerrel, elvégeztem a szükséges beállításokat (mindenre azt írta ki hogy rendben, pipa), és még a megfelelő szoftvert is feltelepítettem az LG honlapjáról. A TV kimeneti listájában látszik is a hálózat, ki is tudom választani, de mikor rámegyek ezt írja ki: Az eszközhöz való csatlakozás sikertelen. Ellenőrizze az eszköz csatlakozását, majd próbálja újra. Nem értem mi lehet a probléma. Ismerősöm szerint a serviio nevű program megoldhatja ezt, de utána olvastam, ez egy média megosztó progi! Ha tudja vki a megoldást, pls írjon! Köszönöm2016. dec. 9. 15:38
1/5 anonim válasza:
A 6130 nem okos tv, az okos tévék funkcionalitásban sokkal gazdagabbak. Egy nagyon jó készülék, ne érts félre, de a hálózati csati csak a dlna támogatás miatt van rajta.
Ez annyit jelent ha van otthon például egy nasod, azok ugye támogatnak mindenféle médiaszervereket, akkor tudsz rá filmet vagy zenét streamelni, de csak ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak azt nem értem, hogy akkor miért led smart nak írja a leírás...
2016. dec. 9. 17:16
3/5 anonim válasza:
Milyen leírás? Mert az LG oldalán a specifikációjában sem smart.
Ha smart lenne a távkapcsolón is lenne egy olyan gomb, amivel a smart alkalmazásokat tudod elindítani.
Cinema 3D.
4/5 A kérdező kommentje:
A párom azt mondja a dobozon is és a kézikönyvben is azt látta. Na mindegy. Igazából nem nekem lenne fontos, nekem elég a HDMI s kapcsolat. Viszont 3D s cinema gomb van a távon.
2016. dec. 9. 19:22
5/5 anonim válasza:
Ismerem a tévét, a szüleimnek is ilyen van, csak 3d, de a dlna szervert támogatja, tehát hálózaton tudsz rajta filmet nézni ha van dlna képes eszközöd, akár egy mobil is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!