AspireV3 kérdése:
Hogyan kossem ossze a tvt a hifivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Lg 42LN5400 tvm es egy Panasonic SC-AKX400EBK hifim, milyen kabelt kell vennem hogy a tvm a hifin szoljon? Koszonom a valaszokat!2016. dec. 6. 21:21
1/6 anonim válasza:
Optical Digital Audio Output 1 Rear
Coaxial Digital Audio Output None
Analog Audio Output None
vagyis csak optikai audio kimenete van
Analog Audio Input Pin Jack yes
3.5 mm Jack yes
egyeb nincs rajta
szoval ez becumizas, nem lehet direkt osszekotni.
max valami optikat > rca konverterrel, az ebayen vannak ilyen cuccok
itt a gyakorin volt valaki aki ilyent vasarolt es azt mondta mukodik
2/6 A kérdező kommentje:
koszi, utana nezek!
2016. dec. 6. 21:52
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Érdekes hogy ez a misztikus scart csati sehol nem jelenik meg a tévéről készült fotókon. A kérdező talán megnézhetné hogy tényleg ott van e.
5/6 anonim válasza:
Én csak a hivatalos weboldalt tudom idézni - mindenhol említik a Scart-csatlakozót:
* [link]
* [link]
de a forgalmazók is:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
Bár igaz, az egyik tesztoldalon
a TV hátuljáról látható képen hiányzik a Scart:
Viszont egy alkatrészeket kínáló oldalon az alaplapon ott a Scart:
Szóval lehet, hogy revíziófüggő.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Van rajta scart. Ki lett cserelve a Panasonic hifi egy Samsung HW-J355-re ezt pedig egyszeruen egy optikai kabellel meg tudtam oldani.
2016. dec. 19. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!