Melyik beats-et ajánljátok?
Figyelt kérdés
A beats solo 2 on ear-t néztem 50k-ért, nagyjából ilyen áron szeretnék venni, de elfogadok tippeket drágábban is. Előre köszönöm :)2016. dec. 5. 20:03
1/3 anonim válasza:
Hello. Volt Solo2-m, Studio 2, MixR, urBeats. A Solo2 kicsit doboz hangú az árához képest, a Studiokat se szeretem annyira. A kedvenc Beats-em a MixR, annak elképesztő hangja volt. Most egy Beats EP, amit vettem (eDigital 22K) és hasonlít az Apple-ös EarPods hangzásához, de (nyilván) sokkal hangosabb, erősebb dinamikatartományú, kifinomúltabb, szebben szól összességében. A magasak szépen össze vannak hangolva a mélyekkel, a közepeket nem nagyon lehet kivenni. Én az EP-t javaslom, de menj egy istyleba és próbál ki őket, ez szubjektív.
2/3 anonim válasza:
A beats studio ér valamit, de az se jó vétel, ezerszer jobb fejhallgatók vannak sokkal olcsóbb áron.
A többi beats-ért 5000ret nem adnék összesen(azért is max egy 10est :) )
3/3 anonim válasza:
Hallod 60k-ért már sony xb950-et kapsz ami mérföldekkel jobban szól, kényelmesebb, bluetooth, nfc, meg kábel is. Én most fogok venni, kipróbáltam rengeteg fajtát, de ez a legjobb fejes sztem, illetve 46-ra levan árazva a sennheiser hd 598 ha sima kábelest akarsz és a tiszta hangzás a célod, de ezt inkább komolyzenére vagy pop/jazz/rock-ra érdemes használni, vagy filmezéshez mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!