Ypszilon1980 kérdése:
A tévéhez, ha csatlakoztatok fejhallgatót, akkor a tévé hangszórói miért szólnak tovább?
Figyelt kérdés
Általában, ha egy eszközbe bedugsz egy fejhallgatót, akkor automatikusan csak ott szól tovább. Ez az új tévékben nem így van? Beállításokban sehol nincs erre lehetőség ezt állítani, elég érdekes számomra. Vagy ez direkt így van? Ennek mi értelme van, el tudná ezt nekem valaki magyarázni?
A tévé: Philips 32PHH4101.
2016. dec. 1. 23:37
1/4 anonim válasza:
Nekem egy Grundig tévén úgy van hogy mikor bedugom a fülest két Volume sáv jelenik meg és külön lehet állitani a fülesben, külön a tévé hangszóróban.
Nekem igy jo, a fülesben hangosan hallgatom, a család meg halkan.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem semmi nem jelenik meg, együtt szól a tévé és a füles is. Amúgy, ha a távirányítón a némìtás gombot megnyomom, akkor csak a füles szól. Talàn az a lényege, hogy ne kelljen mindig ki/be dugdosni a fülest?
2016. dec. 2. 06:07
3/4 anonim válasza:
Direkt van. Nem kell ki-be húzogatni a fülest, mindig bedugva maradhat. A vezeték nélküli fejhallgatót használóknak nagy előny, vagy annak aki az erősítőt/aktív hangfalat csak ide tudja csatlakoztatni.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, végül is logikus.
Köszi.
2016. dec. 2. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!