Telekom beltéri egység pin kódja hol?
Figyelt kérdés
Ma reggelre teljes sötétségbe borult az összes csatorna, ezért újra akartam indítani a beltéri egységemet.
Viszont pin kódot kér, és fogalmam sincs, hol találom.
Kérlek, segítsetek, hol keressem a beltéri egységem pin kódját?
Köszi!
2016. dec. 1. 12:22
1/7 anonim válasza:
Értelem szerűen: A Telekomnál, a szolgáltatónál! :)
2/7 anonim válasza:
1412, a MT ügyfélazonosítót kérik, a számlán megtalálod.
3/7 anonim válasza:
Ez digitális IPTV? Akkor az elosztó (wifirouter) talpán megtalálod a sokjegyű számot.
Ha viszont sötét minden, előbb a saját lakásod biztosítékjait nézd át, hátha valamilyen túlfeszültség miatt lecsapta. Az éjszaka nagy szélvihat volt.
4/7 anonim válasza:
1,2,3,4
A beltéri kezelési utasításában le van írva...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! A kezelési útmutatót megtaláltam, be is írtam az 1234-et, de nem fogadta el. Minden más elektronikus berendezés működik a házban, csak a TV nem. Telefonálás lesz belőle, bár azt annyira utálom! :-( Köszönöm, hogy írtatok!
2016. dec. 1. 15:13
6/7 anonim válasza:
Ha van modemje, akkor az hibás. Kérd a hálózati vizsgálatot, ha úgy minden rendben, akkor eszközt cserélnek (modemet vagy elosztót, esetleg mind a kettőt).
7/7 anonim válasza:
Rosszul írhattad be a PIN t. 1 2 3 4 működik. Ilyen van nekem is. 2x melléütöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!