Milyen csavarok kellenek az LG TV-m fali tartóhoz való felszereléséhez (VESA 200)?
Sziasztok!
Korábban kaptam egy fali TV tartót, ami már fel is van szerelve, illetve a minap rendeltem egy LG smart TV-t is, viszont az LG-től azt az információt kaptam, hogy a TV falhoz rögzítéséhez nem fogok kapni csavarokat, csak a talphoz.
Ez a TV is VESA 200-as szabványú, viszont mivel nem vagyok biztos benne, hogy a TV-hez kapott kézikönyvben / használati utasításban szerepelni fog, hogy mégis mekkora méretű csavarokra lesz szükségem a tartóra való felerősítéshez, nem tudjátok esetleg, hogy ez valami szabvány vagy mégis mekkora csavarok fognak ide kelleni (4 db)?
Köszönöm előre is!
Egyszerű, fogod és megnézed a tv hátulját :-)
Vagy M6, vagy M8 as csavarok kellenek, a tv méretétől függően.
Az meg hogy mekkora, hát fogysz egy tolómérőt és megméred hogy milyen mély a furat, fogod a kisflexet és elcsapsz csavarokat olyan méretűre.
Röviden ennyi.
Ha nincs tolómérőd, beledugsz a furatba, gyufaszálat akármit és megméred mennyire ment bele.
Egyébként 10mm hosszú csavarok szoktak lenni, fakötésű alátéttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!