Milyen TV-t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az érdekelne hogy milyen TV-t tudnátok ajánlani 30-35k Ft-ért? Full HD-t szeretnék, legalább 22 colosat.2016. nov. 27. 12:06
1/6 anonim válasza:
Ennyiért nem kapsz márkásat, a gagyi meg hamar tönkremegy.
Monitot-tv is nagyon jó, de 54 ezer az ára.
2/6 anonim válasza:
Ennyiért ne számíts semmi jóra, csak noname márkás van, ami tv-k esetében főleg kerülendő minőség és működés szempontjából, szervizháttér sincs hozzá!
Sőt, konkrétan ezekkel a feltételekkel a Vortex LED-V22ZS04DCF az egyetlen, ami hát tényleg nem valami jó típus!
3/6 Kodi16 válasza:
Javaslom nézz utána a használt dolgoknak. Ennyi pénzért lehet kapsz egy elég jót és nincs agyonhasználva csak szerencse kérdése. Szerintem egy fél, 1-2 éves TV még teljesen jó és lehet sokkal tovább bírja majd mintha újonnan vennél. Hardveraprót nézegesd ott szoktak rendes ajánlatok lenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, alapvetően én is használtat keresek, csak gondoltam hátha valaki tud valamit újonnan is, köszi a segítséget!
2016. dec. 4. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!