E-book olvasóra ingyen könyv? Lehetséges?
Természetesen az e-könyvek is pénzbe kerülnek, de sok esetben olcsóbbak, mint a fizikai (van néhány extrém eset, amikor drágábbak).
Viszont léteznek joglejárt könyvek is, amik teljesen ingyen elérhetőek (törvényesen). Pl. a Project Guttenberg honlapon található könyvek ilyenek. Leiner Laura azonabn egy ma élő író, így ha az ő könyveiből van e-book, akkor az biztos pénzbe kerül.
Szóval igen, ingyen csak régi könyvekhez fogsz hozzájutni.
Megéri-e? Nekem pl. igen. Egyrészt, mint írtam, olcsóbbak sok esetben. Másrészt elég sok olyan e-könyvet is vettem, aminek már nem kapható fizikai verziója (vagy csak használtan de az is drágán). Plusz a beépített szótárnak is nagy hasznát veszem.
Ha konkrétan keresel egy könyvet, miért nem írod be a Googliba?
Tegnap este töltöttem le A Rejtő Jenő könyveit, ráadásul hangos könyv formában. Ezzel el leszek egy darabig. Vonaton hallgatom fülessel, közbe még keresztrejtvényt fejtek...Ja, és mobiltelefonnal. Van e-book om is de nem igazán vált be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!