Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-book olvasóra ingyen könyv?...

E-book olvasóra ingyen könyv? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni egy e-bookot. Erre én hogy tudok majd könyveket tölteni? És ezek ingyenesek, vagy mennyibe kerülnek? Ha pl. le szeretném tölteni Leiner Laura Valahol című könyvét az mennyibe kerülne? Megéri? Mert néztem ingyen könyveket, de ezek többsége olyan régi könyv ami engem nem érdekel.

2016. nov. 25. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen az e-könyvek is pénzbe kerülnek, de sok esetben olcsóbbak, mint a fizikai (van néhány extrém eset, amikor drágábbak).

Viszont léteznek joglejárt könyvek is, amik teljesen ingyen elérhetőek (törvényesen). Pl. a Project Guttenberg honlapon található könyvek ilyenek. Leiner Laura azonabn egy ma élő író, így ha az ő könyveiből van e-book, akkor az biztos pénzbe kerül.

Szóval igen, ingyen csak régi könyvekhez fogsz hozzájutni.

Megéri-e? Nekem pl. igen. Egyrészt, mint írtam, olcsóbbak sok esetben. Másrészt elég sok olyan e-könyvet is vettem, aminek már nem kapható fizikai verziója (vagy csak használtan de az is drágán). Plusz a beépített szótárnak is nagy hasznát veszem.

2016. nov. 25. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül kb. egy Leiner Laura vagy pl. egy Rick Riordan könyv? Mennyivel olcsóbb mint a kinyomtatott verziója? Mert ha nem sokkal akkor nem nagyon éri meg nekem....
2016. nov. 25. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha konkrétan keresel egy könyvet, miért nem írod be a Googliba?

Tegnap este töltöttem le A Rejtő Jenő könyveit, ráadásul hangos könyv formában. Ezzel el leszek egy darabig. Vonaton hallgatom fülessel, közbe még keresztrejtvényt fejtek...Ja, és mobiltelefonnal. Van e-book om is de nem igazán vált be...

2016. nov. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!