Van egy EPSON PHOTO STYLUS 870-es nyomtatóm, és ma beüzemeltem?
Figyelt kérdés
Vettem bele utángyártott színes tintapatront,és kipróbáltam,de sajnos csak fekezte színnel nyomtat.Én pedig szeretnék foto papírra fényképeket kinyomtatni.Hogyan csináljam?Leszedtem a tintapatron aljáról a fóliát-nem az a gond...2010. ápr. 29. 17:58
1/2 anonim 

válasza:

Vidd vissza az utángyártottat oda ahol vetted.. Mondd hogy nem nyomtat.. Ha adnak egy újat és azzal sem nyomtat akkor vegyél bele eredetit...
Gondolom nem fog tetszeni, hogy közel annyi lesz a patron mint a nyomtató ára de ez van manapság...
2/2 anonim válasza:
Az EPSON-ok, hajlamosak száradni. Én is gy jártam vele, de pár teszt nyomás után,elkezd alakulni, vagy a beállításokban keress.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!