Ha van egy iphone-om (hozzá rendes Apple ID stb) és ha veszek mellé egy ipad-et, nem kell uj ID-t létrehozni?
Figyelt kérdés
Tehát lehet hasznalni az ipad-et és az iphone-t ugyanazzal a felhasználóval és lehet mindkét készülékre ugyanazzal az ID-val letölteni App Store-bol alkalmazasokat?
És ha igen akkor az is lehetséges,h amit már iphone-nal letöltöttem és bármikor ujra letölthetem, azt akkor majd az iPad-del is le fogom tudni?
2016. nov. 16. 13:01
1/3 anonim válasza:
Igen. Az az alap, hogy ugyanazt használod minden Apple eszközödhöz, még macOS-es notihoz is pl. És akkor alkalmazások, beállítások, offline tartalmak is szinkronizálódnak.
2/3 anonim válasza:
Ugyanazzal az iCloud/AppleID-val ha megveszel egy appot az egyiken akkor az osszes tobbin ingyen van. A kontaktok szinkronizalodnak, a hivast at lehet iranyitani egyikrol a masikra wifin, es meg ezer bizbaszsag.
3/3 anonim válasza:
Ha egyszer megveszel (vagy letöltöd, amikor egy akció keretében pont ingyenes) egy alkalmazást, onnantól azt hiába törlöd mondjuk a telódról, bármikor le fogod tudni tölteni újra, nem kell kétszer kifizetni. Be lehet azt is állítani, hogy az új alkalmazásokat automatikusan letöltse az iPadre is. Ahogy már előttem is leírták, naptár, fotók, kontaktok, könyvjelzők stb. szinkronizálódnak, bár ez már inkább iCloud. Lényeg a lényeg: használd ugyanazt az ID-t és ugyanazt a iCloud fiókot az összes eszközödön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!