Alpine Mrp m1000 gyakori hiba?
Figyelt kérdés
Adott a fent emlitett erösítö, közel sem hasznàltam csùcsra tekerve vagy ilyesmi de az utobbi idöben elèg furcsa dolgokat csinál. A problèma a következö: 2 ohmra van kötve egy alpine type r 10-el, ès azt tapasztalom hogy bekapcsolàs utàn nem mindig, de egyszercsak eltünik a hang. Behoztam kinyitottam ègès ilyesmit nem làtni benne. Ha elèg közelröl halgatam akkor nagyon halkan hallom recsegni a zenèt, ha maximumra tekerem a rádiòt akkor pedig brutálisat szòl mondjuk a ràdion skàlàzott 20-as hangerötöl, nem igazàn tudom elmondani de amikor beüt sem olyan amilyennek kell lennie csak az igazàn mèly ès eröteljes hangokat lehet hallani egyèbiránt csak a halk recsegèst. Probàlgattam a potikat tekerni az erösítön de nem vàltozik semmit ha "beragad" ebbe a modba. Probáltam resetelni az sem segített. A 4 puffer kondi kicsit de egyformàn pupos tehàt lehet hogy annak olyannak kellnie, holnap megprobàlom kimèregetni a tranzisztorokat is. Egyèbkènt a magas jelszintü bemenetet hasznàlom mivel az automban nincs rca. valakinek lenne valami ötlete tapasztalata ezzel kapcsolatban?2016. nov. 16. 02:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!