Mi a véleményetek a BOSE márkárol? Vagy van valakinek ilyen fejhalgatója?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 09:25
1/5 anonim válasza:
Szia, én nem olyan régen vettem egyet. Régota nezegettem de ugy voltam vele hogy 60ezret egy fülhalgatora nagyan sok. aztan sikerult a mediamarktba felaron megvennem. Azt kell mondjam h bánom h nem vettem hamarabb. Gyönyörü hangzasa van. Én egy vezetekes modelt vettem mert nem akartam aksisat. Aer2 a tipusa. Annyira bejött h most pont házimozit nézegetek a Bosetol.
2/5 anonim válasza:
Tervezek venni, és nagyon jól szól, de azért elmennek a sunyiba, 40 000 meg 130 000 (!) egy fülhallgatóért...
3/5 anonim válasza:
Végül hagytam a fenébe a sz..ar Bose-t, inkább vettem egy Sennheisert, egymilliószor jobb, mint a Bose f..os valaha is lesz...
5/5 anonim válasza:
Nekem nincs külön véleményem a Bose-ról, mert egy termékem sincs tőlük. MédiaMárkban hallottam a zajszűrős fejhallgatójukat, és bitang jól szóltak, de amikor megláttam az árukat, lehidaltam. Ez olyan 2018-2019 táján volt. Azóta megtanultam, hogy az összes Bose termék hasonlóan drága, az olcsóság náluk ismeretlen fogalom. Netes kutakodásaim során megtudtam, hogy kb. közutálatnak örvend a Bose, legalábbis az audiofilek körében. Ők úgy vallják, hogy túlértékelt, a hangzása nem a legjobb, nem publikálnak specifikációkat, és hogy azért a pénzért ezerszer jobbat kap az ember. Nos, én nem vagyok audiofil (a jó hangzást, jó zenét persze nagyra értékelem, de nem tudok úgy különbséget tenni, mint az audiofilek), ezért nem mindegyik ponttal tudok egyetérteni, de azzal igen, hogy túlértékelt és túlárazott. És valóban, ezerszer jobb márkákat kap az ember azért a pénzért, ld.: Sennheiser, JBL, Klipsch, Shure, Audio-Technica, stb, stb. Ezek tényleg jól szólnak és elismertségnek örvendenek az audiofilek körében. A Bose csak egy túlárazott konzumtermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!