LG Smat TV-hez létezik olyan PC-s program, ami hasonlóan működik az androidos verzióhoz?
Figyelt kérdés
A Chrome kiterjesztésről tudok, hasznos is, de olyan programra gondoltam, ami ha el van indítva, a billentyűzet/egér átveszi a TV irányítását. Amúgy is vezetéknélküli eszközeim vannak, nem mintha ez számítana, de ritkán használom a TV Smart funkcióit, de néha jól jön az androidos Touchpad, ami persze több mindent is tud, de távirányítóval irányítani a kurzort a TV-n kicsit necces,pláne, hogy az eredetije tönkrement, most egy univerzálist használok, mert nem adok tizen X ezret a magic remote-ért. Ugyanazt tudja bármelyik giroszkópos telefon :) Androidos készülékem nemrég halt meg. Köszi előre is a válaszokat!2016. nov. 12. 15:54
1/11 anonim válasza:
Kerestem mar en is, de én sem találtam
2/11 anonim válasza:
Egy nagy marhaság ez az egész Smart Tv PCs vezérlés. Konkrétan látsz benne valami logikát, lényeget? Én is megvettem a bazi okos ledet másfél méterest, 1 napig bibelődtem minden hülye funkcióval amig rájöttem hogy egy nagy xar az egész, gyakorlatilag egy nagy nulla. Azóta csak a TV funkciót használom a távkapcsról.
3/11 anonim válasza:
Akkor nem értesz hozzá, vagy nem tudod kihsználni...
4/11 A kérdező kommentje:
Én BluRay minőségű filmeket nézek inkább, vagy a Youtube-ot böngész(ném) ha épp lenne telóm. De nem hsizem el, hogy ha androdira meg tudták csinálni az egér vezérlését, akkor windowsra nem lehet...
2016. nov. 12. 17:10
5/11 anonim válasza:
Összekötöd a gépet a tévévek akkor minek program, nem az látszik a tévén amit lejátszol, amire klikkeltél?
6/11 A kérdező kommentje:
De, a HDMI bemenet képét mutatja egyértelmű, csak pl Chrme-hoz van egy LG Remote nevű kiegészítőm, amivel tudom vezérelni a TV-t, de csak annyira amennyire a távirányítóval, a kurzort csak léptetni lehet, ezért gondoltam, lehet valaki ismer esetleg hasonlót ami a kurzort is kezeli a PC-s egérrel (PC-n keresztül)
2016. nov. 13. 20:57
7/11 anonim válasza:
Ha támogatja a TV, akkor megoldást jelenthet. Nagyon ötletes és jól használható. Ezt tapasztalatból mondom. [link]
WP8-10 -re van távirányító alkalmazás ugyan azt tudja mint a távirányító és wifi-n keresztül kapcsolódik hozzá.
8/11 A kérdező kommentje:
Pontosabb linket tudnál adni? Bár PC-re kell, mivel Windows 10-em van, van esély, hogy elfut rajtam, bár store-ban nem találtam megfelelőt. Androidra is van megannyi fajta távirányító app, sőt, a giroszkópos telefonokkal "Magic Remote" szerűen is irányíthatod a kurzort, de mivel kb februárig nincs okostelefonom, ezért jó lenne egy ilyen program PC-re.
2016. nov. 28. 06:59
9/11 anonim válasza:
Elveszett az eredeti távirányítója? Nem tudom miért lenne neked jobb a pc programos vezérlő.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem elveszett, hanem szét lett verve, bár nem ez lenne a probléma, mert vettünk egy univerzális Philips-et, mondjuk azon hiányzik a Smart menü, de ennyi hiánya van. Azért érdeklődöm, mert más a nyilakkal irányítani a kurzort, és más egy valódi egérrel, vagy Magic Remote távirányítóval, de még a telefon érintőképernyője is jobb.
2016. nov. 29. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!