Elmagyarázná valaki hogyan és mihez kell csatlakoztatni a mikrofont? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nagyon sötét vagyok ehhez,azért szeretném kérdezni,hogy milyen mikrofont ajánlotok,hogyan és mihez kell csatlakoztatni? Hogyan vehetem fel és mivel szerkeszthetem meg számítógépen? Igazából ez nem is lenne fontos csak szeretnék otthon mikrofonba énekelni :))2016. nov. 11. 19:03
1/9 anonim válasza:
A Tescoba veszel egy kb 2000 forintos talpas mikrofont, és bedugod a jack ( 3,2) csatlakozóját hatulra a hangszóró csati mellé. Elindítod a gépet, és már énekelhetsz...
3/9 anonim válasza:
Elmész egy számtech boltba, vagy media marktba, tescoba, bárhova,ahol ilyen dolgokat árulnak, az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelelően veszel egy mikrofont. Boldogan, fülig érő szájjal sietsz haza a frissen vásárolt termékkel, haza érsz, kabát, cipő gyorsan le, be a gép elé. Kibontod a dobozt, kiveszed a mikrofont és csatlakoztatod a megfelelő helyre, általában egy jack aljzat szokott alkalmas lenni erre. Sok esetben még egy kis mikrofont ábrázoló ikonnal is ellátják. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Értékelem a válaszotokat de mikor azt mondtam hogy nem tudom hova kell csatlakoztatni akkor erősítőre vagy számítógépre gondoltam (lehet mégnagyobb hülyedég amit írok)
2016. nov. 11. 19:51
5/9 anonim válasza:
Én is számítógépre gondoltam,amikor azt írtam,hogy a jack aljzathoz kell csatlakoztatni. A jack aljzat az,amelyikbe pl. a fülhallgatót vagy hangszórót is csatlakoztatod, csak ugye értelem szerűen az kimenet, esetedben pedig bemenetről van szó.
6/9 anonim válasza:
Itt egy ábra, itt le van írva,hogy mit hova kell csatlakoztatni, azzal most ne foglalkozz,hogy itt épen rózsaszín az aljaz színe, a lényeg, ilyen alakú csatlakozót keress. [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Találtam eBayen
Erről mi a véleményetek,érdemes megrendelni?
2016. nov. 12. 12:57
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, ehhez a részéhez már nem nagyon értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!