Szeritetek melyik monitor jobb?
Monitort szeretnek vasarolni.Nem tudok valasztani ket marka kozul.Itt is lennenek:
LG
SAMSUNG
A Samsung az hajlitott kepernyo miatt tetszene,viszont az LG-nek vekonyabb a kavaja s szebb a kialakitasa,s hogy IPS panel
Ha én választhatnék, akkor kérdés nélkül az ívelt samsung lenne.
Az IPS-en gagyik a színek, s a fekete sem olyan fekete, mint a LED-es képernyőn. No meg egy jobb LED-es képernyőt nappal is jobban látsz, mint egy IPS-t.
(Monitoros tapasztalatom is ez volt a két technológia között, de ahol nagyon észrevettem, az a telefonok kijelzője.)
Én speciel eléggé igénytelen vagyok a káva szempontjából... max akkor feszülnék rá erre a sztorira, ha több képernyős rendszert akarnék kiépíteni, ahol azért nem mindegy. De egy képernyőnél nekem nem mérvadó ez. Neked mi a célod?
Sokallom az LG árát (ráadásul számomra csúnya), annyiért inkább a Dell-eket nézegetném. A Samsungnak meg elég gagyi a láda, amióra Dell u2311h-t használok, ez nálam fontos szempont. Stabil, nehéz, nagyon jól állítható monitor.
ma 00:50: Az IPS monitorok is LED háttérvilágítással rendelkeznek manapság. Ez nem két külön technológia, de egyébként is sántít, amit állítasz. A VA panel valóban mélyebb feketét tud, ez stimmel. A láthatóság pl a fényerőtől és a kijelzőn lévő különböző bevonatoktól is függ. A telefonos hasonlatot végképp nem értem. Mit hasonlítottál mivel? Szerencsére a TN panel kezd kikopni, a normálisabb telefonokba IPS panelt tesznek, Illetve kevesebb modellbe OLED-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!