Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mire is jó pontosan az Optikai...

Mire is jó pontosan az Optikai Kábel? S tudom e hasznali?

Figyelt kérdés
Van egy TV-m,melynek van optikai csatlakozoja.s van egy genius 6000-s tipusu 5.1 esem.nos ehez kaptam egy kabelt melynek vegen 6db jack van(feher-piros).s a masik vegen is.(az egyik vegen parossaval osszevannak kotve egy jack-e,de ezeket le lehet szedni).Hogyan tudok 5.1 es hangzast varazsolni,s azt megoldani,hogy ne mindig huzgaljam a szimpa jacket a tvbol?(ha az 5.1 es kivan kapcsolva s a kabel be van dugva a tv be akkor nincs hang)
2016. nov. 6. 16:46
 1/5 A kérdező kommentje:
2016. nov. 6. 16:47
 2/5 anonim válasza:
képet tudnál küldeni, hogy pontosan hogy is néz ki a kábelozása az 5.1 -nek
2016. nov. 6. 16:53
 3/5 anonim válasza:

utánanéztem ennek a genius 5.1 -nek és sajnos 3D hangzás nincs

[link]

felesleges az optikai csatlakozás, mert az 5.1 jackes kialakítású

sajnos rossz hírekkel kell szolgáljak, de marad a jack húzgálás

manual szerint: While the headphone is connected, the TV speakers are muted

and certain Sound options are deactivated.

lefordítva: ha csatlakoztatva van jack akkor a TV-n a hangszórók és a hangbeállítások egy része tiltva lesznek.

2016. nov. 6. 17:08
 4/5 A kérdező kommentje:

S akkor mire szolgal ez? [link]

pomtosabban a masodik ,,negyzet"

2016. nov. 6. 17:19
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom melyik második "négyzetre" gondolsz, de ezen én nem látok optikai csatlakozást :)
2016. nov. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!