Lenovo B50-70 laptopon miért nem jó a webkamera?
Figyelt kérdés
Valamikor idén nyár elején vettem, rendszer nélkül (FreeDos). Feltettem rá egy Windows 10 Pro-t és minden drivert a hivatalos Lenovo weboldalról. Minden működött rajta (kamera is), de nem rég észrevettem Skype-közben, hogy nem jó a webkamera. Pontosabban nem ad képet, csak tölt a végtelenségig, viszont a kamera melletti led az világít. Azóta már 2x is újratettem, ugyanúgy minden drivert feltettem (kamera driverből is ugyanazt amin működött korábban), és most se jó. Csak a Windows Áruházból letöltött "Kamera" alkalmazás ad képet a webkameráról. Próbáltam a Sony Vegas-ba beépített webkamea rögzítőt, de az is csak nagy feketeséget mutatott (kontraszt és hasonló beállítások rendben voltak). Még a Mirillis Action se vett fel semmmit a webkameráról. Aztán próbálgattam az online webkamera tesztelős oldalakat, de egy sem működött. Hallottam olyasmit, hogy az augusztus végén kiadott "1 Year Anniversary Update" sok webkamerát működésképtelenné tett, mert már máshogy kezeli a windows a videókat. Mi igaz ebből? Valami megoldás erre? Neten semmi hasznosat nem találtam..2016. nov. 6. 16:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!