Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szalad fel a RAM,90%-ra...

NorthScar kérdése:

Miért szalad fel a RAM,90%-ra folyamatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy DELL Latitude D520-as gépem,

és álandóan többször megnyilik az scvhost.exe, (ram:90%)

időnként ha a gépet elviszem, és bekapcsolom egyik ismerősömnél, kb, vagy 15 db Rundll32.exe indul folyton.

De szimplán csak akkor ha elinditom a Gothic2-t

vagy az Unreal tournament 2004-et.. Miért van ez?

2016. nov. 6. 12:32
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
56%

Ha ilyen problémák vannak, talán érdemes újratelepíteni az egészet, és akkor nem kell keresgélni a hiba forrását.

Alternatív megoldásként lehet futtatni egy Malwarebytes scant, és uninstallálni az összes szükségtelen programot.

2016. nov. 6. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Már ujratelepitettem azelőt 2 szer is, mert ugyanezek voltak a hibák... nagyon belassult... már van malvarebytes-em, c-cleaner, és Advanced Systemcare pro-m

is, elférnek a HDD 320 GB-s... Csak mindig a CPU 100% on,

a ram éppen ezekben az időkben is 98% és csak 1

Google Chrome fut a gépen, alkalmazás szerint..

de szolgáltatásokból sok van, fut ezer féle, nincs virus, és már mindennel átvizsgáltam a rendszert...

Sőt a WINDOWS update-t is letiltottam, a gépet ujrainditottam, de nem változott semmi...

2016. nov. 6. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Start futtatáshoz services.msc majd a megjelenő menüben :

Windows update jobb katt tulajdonságok.. leállítás!

Windows modulok telepítője jobb katt leállítás majd indítás típusát tedd át kézire. Ha mégis szükség lesz rá vissza tudod kapcsolni itt.

További tiltólistás :

Windows media player hálózatmegosztási szolgáltatása

Windows súgó

Fax

Inteligens kártya

Xbox live cuccai

2016. nov. 6. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segitséget valamelyest javult, és már fut minden ami kell...
2016. nov. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!