Miért szalad fel a RAM,90%-ra folyamatosan?
Sziasztok! Van egy DELL Latitude D520-as gépem,
és álandóan többször megnyilik az scvhost.exe, (ram:90%)
időnként ha a gépet elviszem, és bekapcsolom egyik ismerősömnél, kb, vagy 15 db Rundll32.exe indul folyton.
De szimplán csak akkor ha elinditom a Gothic2-t
vagy az Unreal tournament 2004-et.. Miért van ez?
Ha ilyen problémák vannak, talán érdemes újratelepíteni az egészet, és akkor nem kell keresgélni a hiba forrását.
Alternatív megoldásként lehet futtatni egy Malwarebytes scant, és uninstallálni az összes szükségtelen programot.
Már ujratelepitettem azelőt 2 szer is, mert ugyanezek voltak a hibák... nagyon belassult... már van malvarebytes-em, c-cleaner, és Advanced Systemcare pro-m
is, elférnek a HDD 320 GB-s... Csak mindig a CPU 100% on,
a ram éppen ezekben az időkben is 98% és csak 1
Google Chrome fut a gépen, alkalmazás szerint..
de szolgáltatásokból sok van, fut ezer féle, nincs virus, és már mindennel átvizsgáltam a rendszert...
Sőt a WINDOWS update-t is letiltottam, a gépet ujrainditottam, de nem változott semmi...
Start futtatáshoz services.msc majd a megjelenő menüben :
Windows update jobb katt tulajdonságok.. leállítás!
Windows modulok telepítője jobb katt leállítás majd indítás típusát tedd át kézire. Ha mégis szükség lesz rá vissza tudod kapcsolni itt.
További tiltólistás :
Windows media player hálózatmegosztási szolgáltatása
Windows súgó
Fax
Inteligens kártya
Xbox live cuccai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!