Megéri használt ps3-at venni az 576 nevű gamerboltból?
Szervusztok!
Nemsokára szülinapom és szeretnék venni egy jobb konzolt. 3 évig ps2-m volt és most szeretném lecserélni.
Ps4 nagyon drága, ezért a ps3-ra esne a választás
Viszont nem tudom, hogy újat vegyek(ps3 super slim 500gb) kb. 65k-ért
Vagy egy használtat a 576 boltból 45k-ért.
Tudom nem sok az árkülönbség, de nekem azért lényeges
Van 25 ezrem, a szüleim kipótolnák a többit.
A használt az ár szempontjából jobban megfelelne, az új nekem drága :(
Tehát megéri megvenni a használtat?
U.I: Aki válaszol, áldja meg a jóisten
"egy ps3 elment 8 évet akkor valószínű, hogy nem nálad fog tönkremenni."
Valószínű, hogy pont tönkrement. Hőlégfúvóval visszamelegítették a CPU-t RSX-et hogy eladható legyen, de ezek a hibák 99% eséllyel fél éven belül visszatérnek, és nem javíthatóak.
Igen. Ez első ránézésre nagyon jó ajánlatnak tűnik:
Persze, ha van rá lehetőséged, nézd meg személyesen.
Én a jófogást egyáltalán nem ajánlom és a vaterát sem. Játékot nyugodtan, de alapgépet semmiképp. Ha bármi gond adódik abból, hogy használt, pl fél év múlva elszáll a feje a boltban fix garanciád van, míg ha valakitől veszed, ott ezt nagyon nehéz behajtani, hiába írja a garanciát. És sajnos, használt gépnél sosem tudod megállípítani, hogy az mennyit volt használva, vagy az illető mennyire nyúzta. Boltokban ezt azért bevizsgálják. (a fejhiba sajnos a leggyakoribb ami előfordulhat és az nem olcsó, kb 20000 ft körül van).
Én mindenképp sima slimet ajánlok, az volt a legjobb a szériából. De a superslim se rossz, csak arra figyelj, hogy az 500 GB-os verzió legyen, ne pedig a 12 Gb-os!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!