Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Magátol kapcsol be a tv-m,...

Magátol kapcsol be a tv-m, mitől lehet?

Figyelt kérdés
A tv-m kb. óránként bekapcsol, nem állítottam rajta semmit át. A távirányitót már több helyre elraktam a tvtöl messze de még ekkor is bekapcsol. Mit tehetnék?

2016. nov. 3. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy más készüléknek a távirányítójától kapcsol be.

Nekem volt olyan, hogy a hifi kapcsolója kapcsolgatta a tv-t is.

Vagy esetleg be van állítva valami időzítő a tévén.

2016. nov. 3. 08:19
 2/5 anonim válasza:
Pl nekem az volt hogy bérházban a szomszédomnak ugyanolyan tvje volt és amikor a sajátját kapcsolgatta néha az enyémet is elkapcsolta véletlen vele, mert a szomszéd szobában volt és csak egy vékony fal választotta el
2016. nov. 3. 08:29
 3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a TV-ben található a hiba,ha meggyőződtél róla,hogy nem más távirányító-tól kapcsol be,akkor érdemes szerelőhöz fordulni.
2016. nov. 3. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valami okos TV, akkor érdemes megnézni az automatikus firmware frissítést. Az enyém alapból 2 óránként feléled és megpróbálja frissíteni magát. A képernyőt ugyan nem kapcsolja be, de lehet hallani, hogy csinál valamit.

vagy a szomszéd baszkódik valamit.

2016. nov. 3. 08:53
 5/5 anonim válasza:

Ez már a vég:D

Egy heted van, hamarosan eljön érted Samara és meghalsz

Én a helyedben kidobnám a tévét, ha nem akarsz meghalnj

2016. nov. 26. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!