Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek:van esély arra h...

Szerintetek:van esély arra h az IBM visszavásárolja a laptopjait a Lenovo-tól?

Figyelt kérdés
Sajnos az IBM laptopok minősége csökkent amióta a Lenovo felvásárolta...
2010. ápr. 27. 19:50
 1/4 anonim válasza:
Előbb-utóbb minden elmúlik, a jó is és a rossz is. Egyszer biztos vége lesz a válságnak Amerikában. Egyszer majd belerokkannak a kínaiak a fene nagy dübörgő gazdaságukba. Amikor ezek összejönnek, akkor visszavásárolja. A következő 1-2 évben még biztos nem, de úgy 10 éven belül.
2010. ápr. 27. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod,sajnos én ennek az ellenkezőjére gondoltam h mostanában a kínai ipar még nem túl jó termékeket gyárt de hamarosan fog mert most belelendült mindenbe pl megvásárolta a londoni taxik márkáját meg a Volvo-t a Geely cég vagy mi a halál és ugyanez játszódott le a koreaiakkal: 2000 környékén az autóiban a kb 10 éves designt használták most meg egész jók a Kiáik meg ott az LG meg a Samsung stb
2010. ápr. 28. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egészen jók e LENOVOK, még egy sem hibásodott meg pedig a cégünknél ezidáig ez volt a standard. (Mostantól DELL.) Viszont ahány HP volt, szinte mid elromlott.

Abban igazad van, hogy még mindég mennek a régi IBM gépek, még P III is van amelyik használható.

2010. ápr. 30. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Miért milyen HP gépeket használtatok és milyen Delleket használtok?

(anyám Latitude E6400-át,nevelőapám ThinkPad T500-at használ én meg R61i-t)

2010. máj. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!