A 2009-es Xbox 360-ba kell hűtésmod? Fektetve vagy állítva?

Figyelt kérdés

most egyszer volt 3 piros led kikapcsoltam be megint aztán ki megint be és jó volt most ki van mert nem merek hozzá nyúlni addig amíg biztosat nem tudok.

várom válaszotokat.

2010. ápr. 27. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha utána ismét jó volt akkor a 3 piros led azért világított mert valami gebasz volt az árammal vagy a táppal. Nyugodtan kapcsold vissza, semmi baja a gépnek.
2010. ápr. 27. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Hol tárolod? Valami fiókba besüllyesztve zárt levegőn, vagy egy nyitott polcon.

Nekem nyitott helyen van fektetve egy 2005-ös darab. Azok még kazánok voltak. Volt hogy egész nap ment. Azóta sincs semmi baja. Nincs hűtésmodolva.

2010. ápr. 27. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:

előtte kicsit hangos volt amit nem csinált előtte kicsit megilyedtem egyébként hétvégén megy egész nap GTA IV-vel

egyébként nyitott polcon megy nem nyitottam még fel nem ütögettem és nem tekertem körbe vizes törülközővel

2010. ápr. 27. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
és még annyit flash mennyi? és állítva vagy fektetve?
2010. ápr. 27. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
fektetve
2010. ápr. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!