Hogy tudom kicserélni az xbox 360 konzolomat xbox one-ra?
Figyelt kérdés
Légyszíves részletesen le tudnátok írni?2016. nov. 2. 10:03
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Olyan előfordulhat, hogy beszámítják az árába, de ez is ritka. Menete: megkérdezed az üzletben, hogy beszámítják-e.
2/5 anonim válasza:
Eladod a 360-at és veszel egy one-t. Nem túl bonyolult dolog
3/5 anonim válasza:
Annál részletesebben én sem tudom leírni, mint ahogyan a 2-es válaszoló tette.
Ez nem egy Windows, hogy egyik nap még XP-t használsz, a következő napon meg 10-est. Ez egy hardver, amit úgy tudsz lecserélni, hogy eladod vagy megtartod a régit és megveszed az újat.
4/5 anonim válasza:
Szinte minden konzolos boltban számítanak be gépeket, de hogy mennyiért az az állapotától és a felszereltségétől nagyon függ. Régebbi gyártású xboxokat nem is szokta bevenni és az újabbakat is gyakran nagyon kevésért. Annyi az előnye, hogy beleszámítják az új gép árába és olcsóbb lesz. Érdemes körbetelefonálni boltokat, hogy mennyiért vennék be. Van ahol ott kell hagyni amíg ellenőrzik, hogy működik-e. Kalóz gépeket legtöbb helyen nem vesznek be.
5/5 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom. Korbe erdeklodok.
2016. nov. 3. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!