Fejhallgatót tudtok ajánlani?
maximum árban olyan 10000FT környéke legyen...
olyan kéne ami kényelmes(mert sokat van rajtam)
jól szigetel...
jó a hangja is...
Nem feltétlenül kell rá mikrofon...
És a madzagja,csatlakozója legyen gyepálható:Kifejtés:
A nyáriszünet elejétől most-ig számolva 4 fejhallgatót tettem tökre... és mindegyiknek vagy elszakadt a madzagja vagy a jack dugója romlott el...
de nem azé mert mindenfélét csinálok velük hanem azé mert kis vékony sz4r madzagjuk meg csatlakozójuk volt... az egyik csatlakozó szó szerinte elhajlott ._.
válaszaitokat előre is várom, küldhettek linkeket is(az azé jobb lenne ;) )...
Szintén hasonló cipőben voltam. Televolt a hócipőm, hogy sorozatban megy tönkre a fülhallgatóim, a jobbak meg arányárban vannak. Aztán hosszas kutatás után ráleltem a Skullcandy márkára. Egy új világ nyilt meg előttem. :) Alapvetően deszkásoknak gyártanak, tehát a termék strapabíró, jól szól, jól néz ki és megfizethető szerintem
Az ára mondjuk picivel felette van a 10ezernek, de pl én akciósan annyiért vettem a magamét. Az biztos, hogy többet más márkát nem veszek.
Ha kicsivel többért találsz mint amit elsőnek szántál rá, szerintem megéri, mert tényleg érezhető lesz a minőség. De mint írtam azért van 10 körül is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!