Hogyan lehet adatot visszaállítani minidisc lemezről?
Figyelt kérdés
Adott egy lemez, melyről átvettem egy hanganyagot, viszont az átvétel hibás lett valamilyen okból. Miután végzett letöröltem (erase) a minidic-ről az anyagot, viszont nem írtam felül. Vissza lehet még hozni az adatokat róla? Gyakorlatilag a TOC hiányzik, ezt törli ilyenkor a felvevő. Sony Minidisc MDS-JE510 felvevőm van. Komplett lemezről kellene az anyag, nem csak egy track. Köszönöm!2016. okt. 19. 13:42
11/14 anonim válasza:
Közben a kételkedő küldött magáról egy szelfit privátban, megosztom:
12/14 anonim válasza:
Ugye ezután nem csodálkozol, kételkedőkém, hogy letiltottalak privátról.
A kérdező a leírás alapján, amit az elején belinkeltem, meg tudja csinálni a lemez visszaállítást, ez a lényeg.
Azt hogy ti itt mit hisztek el, és mit nem, azt nagyjából leszarom.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt a leírást megtaláltam, sajnos ez pont azt írja, hogy a saját deckem nem jó a művelethez. Megpróbálkozom a szétszedés, mechanika kivétellel, csak ez elég macerás, mindamellett, hogy lézer fej is bekavar. A vitatkozáson pedig jót mulattam :)
2016. okt. 20. 19:42
14/14 anonim válasza:
Ha gondolod, a saját 930-as felvevőmön megcsinálom neked ingyen. Még nem tudom hogy hozhatnánk össze, mert volt már hogy ráfáztam arra, hogy felfedtem a személyazonosságomat. Még gondolkozom... esetleg a webox jöhet szóba.
Ja, a kérdező kivételével privátra nem válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!