Lapos tv-n nincs hangkimenet. Csak 2 db HDMI csati. Tudnak ezek kifelé hangot valamilyen eszközzel? Erősítőre kéne a TV műsor hangja.
A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére.
Ha nem értenéd az kimenet is egyben nem csak bemenet. Azt kell összedugni az erősítővel, de amúgy oalyen tvt még nem láttam aminek nincs egyéb csatlakozója. Mi a pontos márkája, típusa, verziószáma?
Amúgy lehet kapni átalakítókat.
Küldöm a tv hátsó részének linkjét.
Ahogy látod, optikai nincs és a HDMI csatik mellé ooda van nyomtatva, hogy HDMI IN.
A pontos típus: LG 42cs460-za.beeyljp
Serial num:210maua43854
Köszi...
Igen Scart. Felette a felirat: AV1 IN. Ez volt az első, ahonnan hangot akartam lopni. De nem jött...
Ma délelőtt a HDMI csatikra rádugtunk egy HDMI bemenetű projektort, amelynek van hangszórója is. Nem tudom, írjam-e az eredményt. Se kép se hang. Ez van. Minden választ köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!