Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tv-t válasszam 32 col...

Melyik tv-t válasszam 32 col vagy 40 felett?

Figyelt kérdés
Egy Sony KDL-32W705B tv-t vagy gyüjtsek még és vegyek egy másik sony tv-t 40 col felett?

#Sony #TV #full HD #40 col felett
2016. okt. 18. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez hely függő! De jók az LG-is ! Nekem 2 is van de nemsokára jön a 3.is. 4 TV-böl 3 LG lesz.
2016. okt. 18. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Én mindenképp sonyt szeretnék és 5X5-ös szobám van előfordul, hogy az egyik végéből a nézném a tv-t ami a másik végében lenne, de 2-3 méteres távolságból nézném leginkább.
2016. okt. 18. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:

32" képátló, Full HD, smart tv, 200 Hz képfrissítés, és még csak nem is 3D, mindehhez képest összeségében a 130 ezer Ft körüli vételárat abszolút nem éri meg, ráadásul kifutó típus, már sok helyen nem kapható!

Meg amúgy is a Sony tévék ár-érték arányban az egyik legrosszabbak, nem értem, hogy miért ragaszkodsz hozzá ennyire, ugyanilyen jó minőségben, de nagyon jó ár-érték arányban az említett 130 ezer Ft körül például az LG 42LF652V az egyik legjobb, de ha leírod az igényeid és a maximális kereted, akár mást is tudok ajánlani!

2016. okt. 18. 18:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem 130-ért venném meg, hanem 80-ért. És nekem a telefonom is sony ps4-et is akarok majd rá kötni tehát a tv is szeretném, ha sony lenne. Vagy tudsz jobb sonyt ajánlani? Vagy nem tudod, hovy van e valahol lista, hogy mi mikor jött ki?
2016. okt. 18. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát így viszont érthető, és bár nem tudom, hogy ezt honnét kapod 80-ért, de tény, hogy annyiért viszont nagyon is megéri!
2016. okt. 18. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Használtan Jofogáson. De, ha sonyn belül tudnál újat és modernebb tv-t mondani az is jó.
2016. okt. 18. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennyiért csak újabb van, de modernebb és jobb nincs! Amik vannak, azok Smart tv 100 Hz képfrissítéssel, vagy sima tv 200 Hz képfrissítéssel, és mindegyik csak HD Ready, nem Full HD! Szóval ez most így bár használtan, de ha tökéletesen működik, akkor ritkajó választás!
2016. okt. 18. 23:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem 80-as árkategoriára gűndolük, hanem 100 felett, de azért ne túlsgáosan felette.
2016. okt. 19. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!