LCD kijelző mutatja a hőfokot?
Erősítőt építek, és több gyári erősítőn láttam már (pl. Ibiza IP800), hogy van az előlapján egy LCD kijelző, ami mutatja a hőfokot. Nos, szeretnék én is ilyet készíteni a saját gyártmányomra.
Nézegettem kijelzőket, ezt szeretném megvenni: [link]
Láttam egy weboldalon, hogy ezt a panelt egy úgynevezett Arduino Nano v3.0 segítségével működtetik, hogy különféle dolgokat írjon ki. Csak az a probléma, hogy USB-vel működik a panel. Meg lehet-e csinálni, hogy áramról működjön?
Ez amit linkeltél egy kijelző modul, ezt még meg kell támadni valamivel az adatbuszain, aztán még kell egy hőfok átalakító stb..
Egyszerűbb megoldás:
Vagy építesz egyet TC 7106 (lcd) vagy TC 7107 (led) meghajtó ic vel.
Egyébként az ibizában egy csak egy olcsó látványelem, maga az ibiza összes erősítője űber gagyi.
Ha jót akarsz otthonra akkor quad405!
Egyébként tényleg látványelem.
Engem nem érdekelne egy erősítő használata közben hogy hány fokos. Tudjon vigyázni magára! :)
Ha megfelelően méretezett hűtése van, akkor teljes kivezérlésen korlátlan ideig működnie kell a környezeti korlátokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!