Szerintetek melyik telefont érdemes megvenni? Iphone 7-et vagy Samsung Galaxy S7 edge?
Üdv!
Nekem mind a kettő telefon megvan, és nagyon megvagyok elégedve mind kettővel. Az iphone 7-et otthon használom, illetve szórakozásra jobban, a Galaxy S7 (nem edge, csak sima) pedig a melós telefonom.
Nekem nagyon bejön mind kettő, elmondom melyik miért.
Iphone 7:
Nagyon jó az új szín, Én személy szerint imádom az Ios-t, és ugyebár az apple appjait (Apple Music, ingyenes Imessage, stb). Nagyon fontos funkció még (számomra) a CarPlay amivel össze lehet kötni a kocsit meg a telefont, és a telefonon lévő zenéket stb le lehet játszani a kocsiban ( Spotify-t is támogatja, ami külön plusz pont). A kijelző szép, az ujj-lenyomat olvasó jó.
Galaxy S7: Edge verziós telefonom még nem volt, de a sima nagyon bejön úgyszint. Az Androidot is kedvelem, bár az Ios-t picit jobban, de hibátlan az Android is. Szép a kijelző, ugyan úgy gyors minden, mint az Iphone 7-ben. Ami nekem hiányzik belőle, az max a CarPlay. De minden más nagyon jó benne, jó telefon.
Szóval összeségében szerintem válaszd azt, ami külsőre jobban bejön, illetve amelyik operációs rendszert jobban szereted.
Szerintem az iPhone beepitett funkcioit nem tudja senki lekorozni, iCloud, iMessage, FaceTime, HomeKit stb.
Szoval iPhone 7.
Ha igenytelen vagy akkor Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!