Pioneer xv-dv55 házimozi rendszer hogyan működik?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen házimozi rendszert (leírás és kézikönyv nélkül), és nem tudom működésre bírni, mert nem találom, hogy hol csatlakozik a készülékbe a hálózati tápkábel. Itt látható a hátulja: [link]
Lehetséges, hogy S-videó kábelen keresztül kapja a tévéről az áramot?? Please, help !!!
2010. ápr. 25. 16:24
1/4 anonim válasza:
Kétlem, hogy egy ilyen teljesítményű gépezet a TV-ről szedné az áramot.
Lehet, hogy gyári hibás (nem rakták bele a tápkábelt).
Ha leírás és kézikönyv nélkül kaptad, akkor gondolom, hogy használt.
Az előző tulajt kellene egy kicsit zargatni érte.
Vagy keress valakit a környezetedben aki elektronikai készséggel bír.
Ha szétszedi és tényleg kellene a tápkábel (de ügye nincs), Ő megtalálja az alaplapon a helyét.
2/4 anonim válasza:
Fényképezd le merőlegesen, nagyobb felbontásban hátha tudok segíteni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Közben kiderült a megoldás: a mélynyomó nem volt a készletben, és az a nyitja az egésznek, mivel abba csatlakozik a tápkábel. Köszi a segítséget! :-)
2010. ápr. 27. 15:47
4/4 Tityo_1981 válasza:
Azóta megkerült a mélynyomó? Az az igazság, nekem van egy pont hozzávaló 5.1 rendszerem, de hiányzik az összekötő kábel az ilyen szetthez. Most ezzel küzdök. Elnézést, ha a probléma már nem aktuális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!