Üdv. Lefagy a gépem nincs kép. Asus m5a97 r2. 0. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy gépem amibe vettem egy gtx970 vga-t. Beleszereltem elindult a windows, majd kikapcsoltam mert az elől levő usb kábelt lekötöttem a beszerelés előtt mert zavart.Vissza csatlakoztattam a kábelt bekapcsolom ismét bejön a windows de lefagyott a gép. Majd resistem a gépet az asus logonál legagy a gép nem tölt tovább. Addig probálgadtam hogy most mar képet sem ad. Biost sem tudom behozni. Régi vga val sem már. Vettem bele uj tápot is. Mi lehet a baj? A konfigom Asus m5a97 r2. 0 Fx8350 2x8gb kingston hyperx 1600 Gtx970 vagy gt640 Táp egy noname 450w amire az van irva hogy max 575w de vettem egy Evga 500w 128gb ssd 1tb hdd2016. okt. 11. 14:07
1/7 anonim válasza:
Regisztrálj és kérdezz rá: www.pcworld segélyvonal.hu
2/7 anonim válasza:
Táp lesz, ez egyértelmű, első kérdés: milyen tépod van?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a táp,ml mivel irtan is hogy vettem ujat wgy Evga 500w és ezzel sem csinal semmit. Nem lehetseges hogy alaplap?? Semmi csipogást nem ad le, ha a procit kiveszem akkorsem, ramot veszem ki akkorsem csipog.
2016. okt. 12. 19:04
5/7 anonim válasza:
Cserélj alaplapi (BIOS) elemet, ha akkor is fennáll a hiba, akkor alaplap.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..
6/7 A kérdező kommentje:
Cseréltem már elemet is és semmi :/.
2016. okt. 13. 02:04
7/7 anonim válasza:
Memória, alaplap. Szerintem ez utóbbi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!