Dave092 kérdése:
Mi a probléma a rádió vétellel fülhallgatónál telefonról?
Figyelt kérdés
Egy jó ideig reggelente munkába menet szoktam hallgatni a class fm-et telefonról fülhallgatóval. Egy ideig teljesen tisztán szólt is, de egyik nap egyik pillanatról a másikra (fülhallgató cserénél) elkezdett sisteregni és most azóta is tök rossz a vétel mindegyik fülhallgatónál. Nem is lehet hallgatni. Néha ha úgy fogom akkor éppen jó, de ahhoz kb. new york-i Szabadság-szobor pózba kéne munkába járnom, hogy esetleg valamit kivegyek belőle.:) Esetleg valakinek valami ötlete, hogyan lehetne javítani a vételen, vagy mi lehet a gond? Köszönöm előre is.2016. okt. 10. 23:14
1/5 anonim válasza:
Ha garis akkor szervíz, ha nem garis akkor is szervíz, csak saját költségen.
2/5 anonim válasza:
Keresni kell olyan fülhallgatót, ami antennának is jó. Szerviz nem segít ezen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat de pontosítok mert nem jó felé kapizsgáltok :) Szóval csak a Class fm-nél van ez, más rádió ugyanúgy szól.
Csak nem kell egy külön class fm fülhallgató hozzá :)
2016. okt. 11. 18:25
4/5 anonim válasza:
Azt nem mondtad hogy kizárólag azzal van gond.
Ez már nem is lesz másképpen, ugyanis be fogják zárni az adót, fokozatosan csökkentik a vételkörzet adóteljesítményét.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy meg fog szűnni, de nem gondolnám, hogy itt lenne a hiba. Miért pont fülhallgató cserétől kezdve van? A buszon a sofőrök is azt hallgatják problémamentesen. Köszi a kommentet, de titokban valami gyakorlati praktikában reménykedtem, hogy kapok, pl. dörzsöljem meg kétszer érintsem hozzá fémhez majd fussak vele két kört és jó lesz :)
2016. okt. 17. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!