Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Két hete elvittem szerelőhőz...

Retyi Hanna kérdése:

Két hete elvittem szerelőhőz a tabletom, mert vírusos volt. Most az a baj hogy mikor bekapcsoltam az egér konzol egyáltalán nem látszik. Mit csináljak hogy visszahozza?

Figyelt kérdés

#vírus #touchpad #laptop #Egér konzol
2016. okt. 10. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
egér konzol ? Az mi egy tabletten?
2016. okt. 10. 14:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Elnézést,az a nyil. Nem tudom máshogy hogy mondják.
2016. okt. 10. 18:59
 3/15 anonim ***** válasza:

A nyil? Hmmmm. Melyik nyil?

A tablett erintokepenyos, ugye android tablettrol van szo? mert azon nicns eger nyil. Ahova hozzanyulsz oda veszi be az utasitast.

2016. okt. 10. 20:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Laptopot akartam írni. Laptoppal van baj.
2016. okt. 10. 21:06
 5/15 anonim ***** válasza:

:-D van baj elég.

Gondolom a beépitett touchpadot használod. Meg kellene próbálni egy USB egérrel.

A gépen a windowst újratelepitették? Vagy csak a virust szedték ki? Lehet hogy a virus tisztitó kitörölte a touch driverjét.

Az eszközkezelőben van sárga felkiáltójel? Fotozd le és tedd ide.

2016. okt. 11. 07:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Újratettek a windows-ot is. Vasárnap is fagyott le,gombtol kikapcsolták és bekapcsoltam hogy jól ne gombtol legyen. Tegnap is ezt csinálta,megint újra kapcsoltam de most egér nincs,vártam de nem jelent még. Vigyem megint szerelõhõz? :-(
2016. okt. 11. 09:26
 7/15 anonim ***** válasza:

A windowst nem ajanlatos csak ugy a bekapcsolo gombbal kikapcsolgatni! Le volt fagyva azert kapcsoltad igy ki?

A ventillatorok jol mukodnek? Altalaban ha ilyen lefagyasos problemak jelentkeznek az elso dolog a ventiallatorok ellenorzese. Fujja jol ki a levegot?

Persze, szerelohoz visszavinni, gondolom te ugyse tudod javitani :-)

2016. okt. 11. 11:41
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen,le volt fagyva azért kapcsoltam ki gombbal. Nem tudom hogy lehet megnézni a ventilátorok jól működnek-e. Ez már második laptopom, másodszor romlott el. :(
2016. okt. 11. 13:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Milyen márka? Gyári garanciát kaptál? Mennyi idő után romlottak el?

A ventillátor oldalt fujja ki a levegőt egy pici rácsos nyiláson. Az orrodat dugd oda, meleg levegőt kell fújjon, lehet érezni jol.

2016. okt. 12. 06:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Az első Dell volt,annak a merevlemeze ment tönkre. A mostani Lenovo,vettem hűtőt hozzá. A hangkártyája is elromlott tavaly,de mikor ujratették a Windows-ot jól hallatszik a hangja, fülhallgató nélkül is. Kiment már a garanciából. Köszönöm
2016. okt. 12. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!