Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek? Mi legyen? Több lent

Szerintetek? Mi legyen? Több lent

Figyelt kérdés
Most azon dilemmázok hogy vegyek e telefont(Huawei p9 lite) vagy inkább egy konzolt(Ps4/xbox one).Mind a kettő nagyon jó de nem tudok dönteni.Ti mit vennétek?

#konzol/telefon
2016. okt. 9. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha te most arra vagy kíváncsi, hogy én mit tennék akkor egy PS4-et vennék mert egyelőre még jó nekem a mostani telefonom. De szerintem ne mástól várd, hogy megmondja, hogy te mit akarsz.
2016. okt. 9. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én egy Xbox One-ban gondolkozom, mert nekem még bőven megfelelő a Samsung Galaxy S5-öm.

És egyetértek az első válaszadóval, ne azt várd, hogy majd mi megmondjuk neked mire van szükséged. Te neked kell tudnod mi most a fontosabb, egy új telefon, vagy egy konzol.

Meg nem tudom tudod-e, hogy a kinézett telefon és a konzolok között azért van egy 30-40 ezer Ft-os árkülönbség. És ha játék nélküli konzolt veszel, akkor játékot is kell venni, ami megint egy 10-15-20 ezer Ft-os kiadás. Persze vehetsz használtan is, mert még nem annyira régiek ezek a gépek, hogy bármi komolyabb bajuk legyen, és akkor kijössz a telefon árából.

2016. okt. 9. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdésből ítèlve egyikre sincs szükséged
2016. okt. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!