Milyen vezetek nelkuli fejhallgatot ajanlotok?
Én a Philips SHC 8535, Sennheiser RS 120, Sony MDR-RF865, fejhallgatókat tudom hirtelen mondani, ezek 17-25 ezer forint között mozognak. Nem tudom, hol laksz, de Media Marktban és Saturnban láttam ilyesmiket kitéve, érdemes lehet élőben is meghallgatni őket.
Arra készülj, hogy a hangminőségük ennyiért elég gyenge lesz, de tévét nézni szerintem beválhatnak. Ha feljebb akarsz lépni, akkor a Sennheiserről tudom, hogy léteznek komolyabb vezeték nélküli modelljeik is. A többit nem ismerem, de érdemes lehet szétnézni a honlapjukon. (Csak zárójelben - nekem RS 185-öm van; a minősége oké, a maximum hangereje bőven sok is, és vagy 10-12 órát biztos elmegy a két AAA akkuról. Ez nyitott, tehát ha más is van a helyiségben, akkor már nem jó, mert kihallatszik, ami szól.)
Van még persze egy rakás komoly márka (AKG, Audio-Technica, Beyerdynamic, JBL, Koss, Plantronics, stb…), de nem tudom, ők kínálnak-e vezeték nélküli fejhallgatókat, és ha igen, akkor milyeneket, mennyiért.
Azért azt én is hozzátenném a végén, hogy adott áron vezetékesből kategóriákkal jobbat kapsz, mint vezeték nélküliből.
Köszönöm a válaszokat! Itt két idő emberről van szó, akik nem akarnak vezetékekbe botlani. Én is utálom a vezetékeket, és a mobiltelefonomhoz én is inkább vezeték nélküli fejhallgatót vennék, veszek majd.
Közben olyasmit is találtam, hogy az egyes típusok , régebbiek, még 800 mhz-en működnek, és ezt a frekvenciát a Telekom vette meg, hálózatbővítés miatt. Ez okozhat interferenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!