Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen vezetek nelkuli fejhall...

Milyen vezetek nelkuli fejhallgatot ajanlotok?

Figyelt kérdés
Nagypapam hallasa eleg rossz. Szeretnek neki venni egy olyan vezetek nelkuli fejhallgatot, aminek a segitsegevel o is, es a nagymamam is kulon-kulon hangerovel hallgathatjak a tv-t ugy, hogy az egyikuk a fejhallgatot, a masikuk a tv hangszorojat hasznalja majd. Samsung okostevejuk van, tehat lehetseges, hogy a tv hangszoro es a fejhallgato egyszerre is mukodokepes legyen. Csak nem ertek hizza, es nem tudom, hogy milyen markat erdemes valasztani. Arban rugalmas vagyok, de nem szazezer forintos premium dolgokra gondoltam.

2016. okt. 8. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért vezeték nélküliben gondolkozol? Oké, itt a kábel nem jelent majd gondot, nem fog beleakadni senki, cserébe lehet töltögetni - én nagymamámnak ez annak idején problémát jelentett, sosem lehetett mobilon elérni.
2016. okt. 8. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz elfogadható árú, jól működő fejhallgatókat

2016. okt. 8. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a Philips SHC 8535, Sennheiser RS 120, Sony MDR-RF865, fejhallgatókat tudom hirtelen mondani, ezek 17-25 ezer forint között mozognak. Nem tudom, hol laksz, de Media Marktban és Saturnban láttam ilyesmiket kitéve, érdemes lehet élőben is meghallgatni őket.

Arra készülj, hogy a hangminőségük ennyiért elég gyenge lesz, de tévét nézni szerintem beválhatnak. Ha feljebb akarsz lépni, akkor a Sennheiserről tudom, hogy léteznek komolyabb vezeték nélküli modelljeik is. A többit nem ismerem, de érdemes lehet szétnézni a honlapjukon. (Csak zárójelben - nekem RS 185-öm van; a minősége oké, a maximum hangereje bőven sok is, és vagy 10-12 órát biztos elmegy a két AAA akkuról. Ez nyitott, tehát ha más is van a helyiségben, akkor már nem jó, mert kihallatszik, ami szól.)

Van még persze egy rakás komoly márka (AKG, Audio-Technica, Beyerdynamic, JBL, Koss, Plantronics, stb…), de nem tudom, ők kínálnak-e vezeték nélküli fejhallgatókat, és ha igen, akkor milyeneket, mennyiért.

Azért azt én is hozzátenném a végén, hogy adott áron vezetékesből kategóriákkal jobbat kapsz, mint vezeték nélküliből.

2016. okt. 8. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a feleségemmel a TV-t ágyból nézzük. Nekem ilyen Philips fejhallgatóm van már kb 10 éve, ugyanaz. Röhejes lenne, hogy vezetéket húznánk az ágyba, és ha elalszunk belegabalyodunk. Ez egy marhaság. Ráadásul ezen a fejhallgatón keresztül, a sztereó tényleg sztereó, amit a TV hangszóróját hallgatva nem igazán mondható el. És valóban úgy van, ahogy írod. A feleségem halkan a hangszórón hallgatja, én meg sokkal jobb minőségben, igazi sztereóban egymást nem zavarva a fülhallgatóban.
2016. okt. 8. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Itt két idő emberről van szó, akik nem akarnak vezetékekbe botlani. Én is utálom a vezetékeket, és a mobiltelefonomhoz én is inkább vezeték nélküli fejhallgatót vennék, veszek majd.

Közben olyasmit is találtam, hogy az egyes típusok , régebbiek, még 800 mhz-en működnek, és ezt a frekvenciát a Telekom vette meg, hálózatbővítés miatt. Ez okozhat interferenciát.

2016. okt. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!