Szerintetek jók ezek a videokamerák? Samsung SMX-F30 illetve Samsung SMX-F30S?
Családi események, kirándulás, nyaralás, haverokkal történő bicajos túrázgatás, ökörködések felvétele lenne a cél.
Érdekel a képminőség de nem vagyok telhetetlen.Gondolom ez látszik azért a gépen:D
Nem akarok 80-90et kidobni egy Sonyért ami persze nagyon jó 80gigás merevlemezével carl zeiss optikájával meg miegymás. Szóval akinek 200 ropis kamerája van az most ne oltson légyszíves.Nem vvagyok otthon a kamerák világában és még márkaboltokban sem jártam. Arra lennék csak kíváncsi, hogy ebben a kamerában mi az átverés.Tehát mi az a funkció ami az ára miatt esetleg nagyon gyenge.Későbbi használata drága lenne stb.(különleges átalakítók,szar gyári akku, kis memória stb.)
Azt írta az egyik oldal hogy beépített 8gigás tárhely. Én úgy tudom SDHC kártya kell bele.Most mi az igazság?
Itt van 2 link a paraméterekkel.
SMX-F30 [link]
SMX-F30S [link]
A válaszokat előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!