Xbox one S már kapható?

Kapható jó ideje, és nem olcsóbb az S, nem tudom mit és hol néztél. Lehet kinect is volt a csomagban a régi gép mellé.
A régi gép pedig kifutóban van, mert itt van most a Slim, jövőre meg jön a Project Scorpio. Szóval most a régi géphez olcsóbban hozzájutsz, ha nincs hozzá játék, kinect, meg mindenféle más. Viszont az S annyival többet meg nem tud, mint a régi gép. 4k/UHD támogatás van, de csak filmek esetében. És ha nincs hozzá TV-d, akkor veszett fejsze nyele. Továbbá más a dizájn, kisebb, mint a másik gép, és tudtommal a táp már bele van építve, nem kívül van.
Itt néztem ezt. Ennél olcsóbban nem találtam One-t, a 2 kontoller ugye 34 ezer, a fifa 18, szóval 48 a konzol.

Jelenleg a legjobb üzlet ez a FIFA csomag ha új gépet akarsz, mert a játék és új és a plusz kontroller (minden géphez adnak egyet szóval csak a pluszt érdemes extrának számolni).
Ha a régi gép is jó abból van gyári felújított (garanciával) 70 körül.

Nem akarok semelyik boltnak reklámot csinálni, de ha nem tudod milyen akkor itt egy link ilyen gépet nézz a neten [link]
- nem S model hanem az alap
- fekete csík van a doboz tetején "felújított" vagy "refurbished" felirattal
- 500GBos
- nincs hozzá játék
- egy joyt adnak hozzá
Persze lehet vannak ebből is akciósok amihez jár valami még, de az az adott bolt dolga. Ezek a gépek kibontásra használatra teljesen olyanok mint az új, általában csak kibontották őket egyszer és visszaküldték (mondjuk netes elállás jogával élve) a gyártó meg visszaállította gyárira és újracsomagolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!