Nfs 2015 jo game? Legyszi velemenyt? Nfs rajongonak megeri?
Ha NFS fanatikus vagy, akkor igen, megéri. Ha nem, akkor szerintem jobb megvárni, amíg lejjebb megy az ára, mert annyira nem jó játék.
Játszottam vele kb. 5 órát, és nem ragadott magával, nem éreztem azt, hogy alig várom, hogy folytassam a játékot. Ha van géped hozzá, akkor inkább a Forza Horizon 3, abban sokkal több a tartalom. Sokkal.
Az új NFS igazából egy Underground 3, semmi extra. Este van, esik az eső, az utak eléggé üresek, az állandó internetkapcsolatnak semmi értelme. Viszont szép a grafika, jók a tuning lehetőségek, és eléggé jó az autók felhozatala is. Próbálták eladni a játékot a nagy nevekkel, de szerintem annyira nem jött be az EA-nak.
Nem lepődnék meg, ha idővel jönne egy offline patch, mint a 2013-as SimCity-hez is jött, ami szintén EA termék. Gondolom így akarják kiszűrni a kalóz verziót, mert tudtommal még mindig nincs tört verzió az új NFS-ből.
De ha majd jön az új NFS, akkor jó eséllyel jön egy offline patch a mostanihoz, legalábbis én így látnám logikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!