Playstation 3-hoz olcsó játékokat hogy tudok szerezni?
playstation 3 kb 1 éve. Van 3 játékom. ÉS az a ba, hogy még használtan is nagyon dárghák a játékok. Egyzserüen a zsebpénzemből nem tellik rá.
MIt tudok most csinálni? Hol lehet olcson ps3 játékot kapni bp iv-ben?
Ezek a játékok érdekelnek:
uncharted 2
Red Dead Redemption
assassins creed 2
call of duty modern warfare 2
Am miért nem adod el aztán veszel egy notebookot?
Azon is lehet játszani a net tele van játékokkal és ugyanaz..
Időb@szás...
Mit jelent az, hogy olcson?
Remelem tudod, hogy a jatekok melyeket leirtal azok ujak es erosen tartjak az arukat? A Red Dead Redemption meg meg ki se jott. Ajanlom, hogy inkabb csereld el a gepedet egy xboxra, mivel azon tobbnyire 2000-3000 ftal olcsobbak a hasznalt jatekok (mondjuk uncharted nincs, de gears of war ugyanolyan jo)
2. válaszoló!
Én laptopról váltottam át PS3-ra. :) És nem bántam meg, sőt.
4. válaszoló!
Xboxra szinte csak akkor olcsók a játékok, ha a netről szeded le őket.
A kérdezőnek pedig:
Adj egy e-mail címet és én dobok neked a játékokra egy árajánlatot!
Csodát ne várj tőlem, de talán tudok neked olcsóbban adni(játékokkal történő kereskedés a hobbim).
probald meg ezt:
ez egy jatek cserelgetos oldal. mar 10-15 jatekot ''adtam-vettem'', nekem mukodik.
csak valos adatokkal regisztralj, ha kell az e-mail cimedre kuldok egy meghivot.
Elég sok régebbi játék van, ami ugyanolyan jó, és azok már 2-4 ezerért meg lehet venni, ami szerintem már nem gázos, főleg, hogy újonnan.
Vagy veheted a csak kicsit régebbi játékokat használtan, és akkor kb. annyira jön ki, mint a régebbi játékok újonnan.
De ha ennyire nincs pénz játékra, akkor ne legyél telhetetlen, hogy neked a legújabbak kellenek.
Amúgy ajánlom a game.co.uk-t, ott még az újabb játékokra is nagy kedvezmény van.
És a notebook-os válaszolónak:
Gratulálok, hülye vagy.
Közel sem ugyanaz egy ps3, mint egy szaros notebook (de még egy PC sem ugyanaz). Sem grafikailag, sem játékélményre.
Amúgy meg ha már ps3 helyett kell venni valamit inkább egy xbox, azért egy notebook-nál még az is jobb, és lehet törni.
Utsó vagyok.
Amit még előbb elfelejtettem írni, az hogy még cserélgethetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!