Laptopot fogok vásárolni nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem meg. Mind a kettőt játékok futtatására, netezésre és filmezésre használnám melyiket érne meg jobban meg venni?
Ilyet kellene venned, mennyi pénzed van rá?
Pontos modelltípust tudsz mondani? Mert mind a 2 laptopon belül van még több típus.
Ilyesmire gondolok:
Lenovo Ideapad Z50 75 80EC00MMHV
Lenovo ideapad z50-75 80EC00F4HV
Lenovo ideapad 100 80 QQ00R7HV
Linkeld már be az utolsó gépet kérlek, mert arra nem ad ki találat a google. QQ00R7HV
A másikat megtaláltam, alapvetően jó gép szerintem.
A Z50 75 jobb kijelzőben, jobb az USB-k terén, HD webcamera, 8GB SSHD, 1TB HDD. Viszont gyengébb prociban valamivel.
Nem tudom, én ezektől függetlenül lehet az IdeaPad 100-ra mennék, mert jobb a proci, a dedikált VGA meg mind a kettőben kb. egy kategória. Nekem nincs SSHD-m, meg nincs 1920-as felbontásom a laptopon, megvagyok nélkülük.
Szóval teljesítményben jobb a 100, viszont egyebekben jobb a Z50 75. Innentől fogva az egyéni ízlésedre van bízva, hogy mi a fontosabb. :) Itt a két gép, összetudod hasonlítani őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!