Nagy istván198908 kérdése:
5.1-hez mien kábelek vannak név szerint kérnék? ,
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem az lenne 5.1-hez mien néven találok hangkábelt? és ami még fontos nekem a kábel mindkét vége apa kell legyen sima rca nekem nem jo hozzá2016. szept. 24. 20:56
1/9 anonim válasza:
"Mien" néven biztosan nem találsz hozzá kábelt.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor mit kelett volna irnom?,
2016. szept. 24. 21:01
3/9 anonim válasza:
Hát "milyen", talán?! Tudod ez általános iskolás tananyag, ahol minden magyar állampolgárt alanyi jogon, díjmentesen tanítanak szép anyanyelvünkre.
4/9 A kérdező kommentje:
ha csak reklamálni jöttél és nem segíteni akkor kopj le hülye gyerek
2016. szept. 24. 21:45
5/9 anonim válasza:
Hülye gyerek valójában te vagy, hiszen nem tudsz magyarul helyesen írni. Nem is jó kifejezés a "hülye gyerek", sokkal jobb az "ostoba".
6/9 anonim válasza:
Tudsz képet küldeni mindkét készülék csatlakozóiról, vagy a készülékek pontos típusát?
Én ezekről tudok:
optikai
koaxiális
rca, pc-ken általában jack csatlakozóval oldják meg.
hdmi
Egyébként nem értem, milyen sima rca-ra gondolsz. Általában kábeleken apa vég van, ilyen kábelt könnyebb találni.
7/9 A kérdező kommentje:
jónapot jack dugos a gépem is...
az alaplap 7.1-re képes
az 5.1 hátulján pedig 3db jack dugo helye van meg.
tehát egyben van az Fr/Fl Sr/S/l Cen/Sub így vannak leirva a hátulján és a márkája Sinemax Dyras
2016. szept. 25. 21:10
8/9 anonim válasza:
Akkor 3 db ilyen kábel fog kelleni.
9/9 A kérdező kommentje:
ien már van bedugva de ez nem jo hozzá
2016. szept. 26. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!