A New 3DS vagy a New 3DS XL lenne nekem jobb?
Figyelt kérdés
Tervezek beszerezni egy New Nintendo 3DS-t, de nem tudom eldönteni, hogy az XL vagy a sima lenne nekem jobb. Azt hallottam, hogy az XL-t kényelmesebb fogni, viszont ujjlenyomatosodik. A sima meg értelemszerűen kisebb, és zsebre lehet rakni. Tudtommal nem is ujjlenyomatosodik, viszont kissé kényelmetlen. Akinek volt, el tudná mondani a tapasztalatait? Esetleg ki tudnám próbálni valahol? Mert nem szeretném azt, hogy megveszem, utána meg a polcon porosodik, mert kényelmetlen fogni...2016. szept. 24. 14:21
1/1 Krisipoke válasza:
Nagyon személyfüggő, hogy kinek mi kicsi vagy nagy. Nekem a sima van, és tökéletesen elégedett vagyok a méretével: így is egyébként növeltek rajta a sima 3DS-hez képest (ami nekem egyébként szintén megfelelő méretű volt). Igazából a sima New 3DS így is a Nintendo eddigi legnagyobb handheldje a különböző dolgok XL verzióit leszámítva, és nem nagyon hallottam még embereket panaszkodni a korábbiakra sem (leszámítva a Game Boy Micro-t, vagy esetleg a GBA SP-t). Ennek ellenére találkoztam már olyannal, aki az XL-re esküszik. Igazából az egyetlen igazi választ úgy kaphatod meg, ha valahol ki tudod próbálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!