Erre az erösitöre terhelhetek 2*4ohot?
látom hogy azt irja hogy 8 ohmon a legjobb de ott van zárojelben hogy (4,6,8ohmon) szerintetek lenne baja ha rákötnék 4 ohmot ?
Ott van igen. De ha a hirdetésben lévő többi adat is annyira pontos mint a kimenő teljesítmény, akkor... :)
50W-ot ír, valójában 25W-os 10% torzítás mellett (ami már igen durva). 1% torzítással 20W. Tehát nem 50W-os, hanem 20.
Mellesleg javasolnám a TDA7492P adatlapjának nézegetését:
20V kell neki 8 Ohm terhelés mellett 20W-hoz.
Ha a fentebb már ajánlott adatlap 13. oldalán megnéznéd a "Output power vs supply voltage" grafikont a 11-es ábrán, akkor látnád, hogy 8 ohm terheléssel hány voltos tápfesz mellett mekkora kimenőteljesítményre lehet számítani.
de kinéztem egy másik erősítőt aminek a chipjének utána néztem ahogy te is, itt lenne: : [link]
és itt van ahol néztem : [link]
10. oldal 14.ábra
és én nekem egy ilyen hagszóró a kiszemeltem : [link]
ha jól néztem (kérlek javits ha nem),hogy nekem ehez a hangszóróhóz ami 4 ohmos és 30w os minimum 17-19 v ra lenne szükségem.
és hogy ezzel a 2 hangszóróval is akkor elmenne szóval nem kell rákötnöm sorosan még hangszórót hogy 8 ohmos legyen ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!