K.m.1898 kérdése:
Miért nem működik a hifim?
Figyelt kérdés
Aiwa NSX-SZ40 típusú hifi. Az lenne a problémám, hogy a hifim nem kapcsol be...Amikor megnyomom a bekapcsolás gombot, csak villan eggyet a LED, de bekapcsolni nem akar. Mi lehet a baja? (Tudom hogy régi hifi, de nagyon szeretem, és újat nem szeretnék venni, úgyhogy ha kérhetném, az ilyen válaszokat, hogy "vegyél újat" mellőzzük :)) A válaszokat előre is köszönöm! :)2016. szept. 16. 19:31
1/5 Szirty válasza:
Nagyjából olyan a kérdésed mint ha valaki azt kérdeznié miért nem indul az autója.
Lehet neki pár oka... :)
Én azt mondanám, hogy tápegység gondja van.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm! :) Gondolom akkor azt ki kéne cseréltetni..!:/
2016. szept. 16. 21:34
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, hogy a kapcsoló nem jó rajta, tényleg több oka lehet, ezt így nem lehet eldönteni.
4/5 anonim válasza:
Ettől többet sajnos messziről nem nagyon lehet segíteni. Itt minden le van írva, kapcsolási, beültetési rajz, alkatrészlista, feszültségértékek (az egész táp részt nehéz lenne cserélni, mert integrálva van)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 17. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!