Zavaróan zúg az új processzorhűtőm. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Tehát vettem egy új alaplapot. (Gigabyte H110M-S2V DDR3) És egy új Procit (Intel Core i-3 6100) Nos feltelepitettem mindent arról a CD-ről amit az alaplapom mellé kaptam.De zavaróan elkezd zúgni hangosan a procihűtőm ha például Facebook közben frissítem az oldalt de csak ameddig be nem töltötte az oldalt.Ha letálcázom a böngészőt akkor elhallgat. Játék közben is zúg,de ott folyamatosan.Na most ez azért van mert még nagyon új? (2 napos) És nem járódott még be? :D2016. szept. 16. 16:30
1/2 anonim válasza:
Rossz a hutoventillator csapagya, vidd vissza, mig garancias!
2/2 Zzzoli válasza:
Ha csak a szélzajt sokallod, akkor a biosban kell szétnézni.
Vannak kiválasztható profilok és lehetőségek a ventilátor fordulatainak konfigurálásához terheletlen és terhelt állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!